Kategória: Aktuális.

2015. április 12-én minden szem Hollywoodra szegeződik majd: az MTV Movie Awards díjátadó gála helyszíne a Los Angeles-i Nokia Theatre lesz, ahol formabontó show keretében osztják ki az Arany Popcorn szobrocskákat. Amy Schumer a történelem első házigazdája, aki páratlan módon, az MTV social media platformjain keresztül jelenti majd be a filmes esemény díjazottjait.

amyschumer_mtv_movie_Awards

A csípős humorral, és éles meglátásokkal rendelkező Amy Schumer a mai humorista szakma egyik leggyorsabban fejlődő tehetsége, a Comedy Centralon futó, Emmy-díjas “Inside Amy Schumer” című sorozat ötletgazdája, főszereplője, írója és producere is egyben.

Az MTV Movie Awards gálán az elmúlt év legjobb filmjei és népszerű sztárjai mellett kiosztanak számos különleges és extravagáns díjat is, sőt korábban sosem látott jeleneteket is láthatunk a legjobban várt 2015-ös nyári filmekből. A díjátadót élőben közvetíti az MTV globális hálózatának több mint 60 TV és 200 digitális csatornája, amelyeken keresztül több mint fél milliárd háztartásban láthatják világszerte.
(BrandTrend)