Kategória: Aktuális.

A 160 futballpálya méretű Dubai Nemzetközi Repülőtér kulisszái mögé most a National Geographic Channel nagysikerű sorozatában a nézők is bepillanthatnak, a Reptéróriás: Dubai ugyanis decemberben új epizódokkal jelentkezik.

A sikersorozat második évadában a NatGeo forgatócsoportja ismét az utasok elől lezárt területekre látogat, és bemutatja, milyen pontos és összehangolt munka szükséges ahhoz, hogy a kifutópályáról a repülőgépek másfél percenként a levegőbe emelkedhessenek. A nézők többek között végigizgulhatják, amint a Repülőtéri Szolgálat emberei az idővel versenyt futva igyekeznek felkutatni egy eltűnt kisfiút, alig néhány perccel a gépe indulása előtt, vagy amint a vámtisztek az utasok mindegyikének poggyászát átkutatják, és a csomagokból olykor rekord értékű drogfogások kerülnek elő. A Reptéróriás: Dubai új évadában a műszaki problémák elhárításától a kábítószer-csempészek elfogásáig számos izgalmas jelenet szemtanúi lehetünk. A december 4-től csütörtök esténként látható sorozat végigköveti a reptéri dolgozók egy napját is, a légiforgalmi irányítóktól kezdve a vámtiszteken át a karbantartó mérnökökig.

A sorozathoz kapcsolódóan a NatGeo és a Telekom közös nyereményjátékot indít! A fődíj egy kétszemélyes út Dubaiba, ahol a szerencsés nyertes 7 éjszakát tölthet el egy 5*-os szállodában. A fődíj mellett a kvíz helyes kitöltői között 10 darab táblagép is kisorsolásra kerül. A játékosoknak nem kell mást tenni, mint a Telekomnál nézni a NatGeo műsorát, a Reptéróriás: Dubai című sorozatot csütörtökönként és a http://natgeotv.com/hu/telekom oldalon regisztrálni és helyesen válaszolni a kérdésekre.
(BrandTrend)