Kategória: Aktuális.

A Coca-Cola Karácsonyi Karaván december 6-án indul el országjáró körútjára, és összesen tizennégy helyszínre látogat el országszerte. Vidéki települések forgalmas közterein találkozhatunk a kamionnal utazó Coca-Cola Mikulással és segítőivel, így Nyíregyházán, Békéscsabán, Szolnokon, Jászberényben, Balatonfüreden, Tamásiban, Mohácson, Dunaújvárosban, Győrött, Fertődön, Körmenden, Balatonbogláron, Székesfehérvárott, legvégül pedig a fővárosban, Budapesten.

WolfKati

Az adventi készülődés jegyében kézműves alkotóház várja az érdeklődőket, emellett az egyes helyszíneken a Mintapinty, máshol a Matiné zenekar vidám programmal készül a fiatalabb korosztály számára. A karaván színpadán igazi karácsonyi dallamok is felcsendülnek, hiszen helyszíntől függően Takács Nikolas, a Fool Moon vagy Wolf Kati adventi élőkoncerttel várja az ünnepi hangulatra vágyókat.

FoolMoon_fotócredit_Arteriadesign_Höltzl Gergely

A koncerteken, a közismert karácsonyi énekek mellett felcsendül a Boldoggá tenni című Takács Nikolas dal is, amely az idei karácsonyi Coca-Cola reklámfilmben is hallható.

A Coca-Cola-val most bárki könnyedén örömet szerezhet egy ismerős vagy ismeretlen helybeli lakosnak egy karácsonyi üzenet vagy jókívánság küldésével. Hogyan lehetséges ez? A karavánnál „feladott” karácsonyi üzenetekből és az üzenet küldőinek fényképéből egy montázs készül, amelyet az adott település egyik forgalmas részén helyeznek ki óriásplakát vagy építési háló formájában.

A Magyar Vöröskereszt önkéntesei idén is a Coca-Cola Karácsonyi Karavánnal tartanak, adományként elsősorban tartós élelmiszereket, játékot és pénzbeli felajánlásokat várnak, amelyet a rászorulókhoz juttatnak el. Emellett a Coca-Cola a karitatív szervezet segítségével mind a tizennégy helyszínen tíz rászoruló helyi családnak ad át karácsonyi ajándékcsomagot.
(BrandTrend)