Kategória: Aktuális.

Délig több mint 60 ezer látogató rohamozta meg az oldalt egyidőben, akik eddig mintegy 50 ezer terméket vásároltak az év legnagyobb bevásárló eseményén. A vásárlások összértéke 12:00-ig meghaladta az 1.200.000.000 millió forintot, ami új rekord a vállalat magyarországi történetében. A weboldal a Black Friday indulása óta eddig minden percben elérhető volt, és minden tökéletesen működött.

A Black Friday délelőtti sztártermékei a mobiltelefonok és táblagépek voltak, melyekből öt óra leforgása alatt 9000 darabot vásároltak. Hatalmas érdeklődés mutatkozott a magyar vásárlók között a háztartási gépek valamint a játék, baba és gyermekfelszerelési cikkek iránt is, melyekből 7000 termék talált gazdára.

Jól mutatja a mobil eszközökön történő vásárlás előretörését Magyarországon, hogy a látogatók több mint 20 százaléka már mobiltelefonról vagy táblagépről érkezett az eMAG.hu-ra a mai napon.

„Továbbra is érdemes figyelni az eMAG.hu-t, hiszen több ezer akciós termékkel folytatódik a Black Friday. Újabb meglepetések, különleges kedvezmények és csak ezen a napon elérhető termékek bukkanhatnak fel, melyekre érdemes addig lecsapni, amíg a készlet tart” – nyilatkozta Iulian Stanciu, az eMAG vezérigazgatója.
(BrandTrend)