Kategória: Aktuális.

A világ legnagyobb aktivációs hálózata, a Geometry Global bejelentette, hogy Sályi Rékát a magyar cégcsoport ügyvezető igazgatójává nevezi ki, irányítása alá vonva a cégcsoport mindkét zászlóshajóját: a Geometry Global és az Ogilvy & Mather ügynökségeket.

Pietro Leone, a Geometry Global EMEA CEO-ja a kinevezéssel kapcsolatban az alábbiakat nyilatkozta: „Réka az elmúlt időszakban bizonyította, hogy jól ismeri a magyar reklámpiac színterét. Nagy lehetőségeket látunk abban, hogy a régió márkáinak eladását segítsük olyan pillanatok megtalálásával és célzott befolyásolásával, amelyek a vásárlási döntésre leginkább hatnak. Rékával az ügynökségi csoport élén biztos vagyok abban, hogy a Geometry Global megoldása gyorsan fog tudni bizonyítani és eredményeket felmutatni a magyar piacon.”

Sályi Réka

Kinevezését megelőzően Sályi Réka az Ogilvy & Magyar magyar ügynökségének ügyvezetőjeként tevékenykedett. Az O&M az idei év elején költözött át a Geometry Global belvárosi irodájába annak érdekében, hogy erőiket az aktivációs ügynökséggel egyesítve tudjanak szorosabban együttműködni, kihasználva az így létrejött széleskörű tudásbázis előnyeit. A lépés eredményeképpen egy erős és tapasztalt szakértői csapat jött létre, amely egy helyen kínálja a marketingkommunikációs megoldások széles palettáját.
(BrandTrend)