Kategória: Aktuális.

A budapesti Erzsébet téren áthaladók nem mindennapi esemény szemtanúi és részesei lehettek, ugyanis az Akvárium Klub teraszán a Jägermeister legújabb rövidfilm forgatását követhették végig, sőt a bátrabbak szerepelhettek is a produkcióban. A filmben ugyanis a legendás hármas: Ganxsta Zolee, Harsányi Levente és Nacsa Olivér alakítja azt a baráti kört, akik semmi mást nem akarnak, csak egy jéghideg Jägerrel koccintani.

jagermeister

Az idei év első felében egy vadiúj koncepcióval rázta fel a Jägermeister rajongóit: Benne vagy? A több évtizede változatlan receptúrával készülő német keserűlikőr márkájának legújabb reklámfilmje szerint egy jó sztori kedvéért fejjel lefelé vágunk neki a városnak, vadállatokkal zárjuk össze magunkat és még egy fotón is kiabálunk, jóllehet senki sem hall minket. A Jägermeister új kampányával együtt ünnepli azokat a pillanatokat, amelyeket leginkább a barátaival élvez az ember.

Ez az ötlet ihlette az október végén forgatott haveri koccintás megfilmesítését is. Ganxsta Zolee, Harsányi Levente és Nacsa Olivér három teljesen különböző figura, mégis az állandó poénkodások, a csajok-sport-buli körüli heccelődések egy önmagában is rendkívül vicces produkciót alkotnak. Mindezt most egy különleges Jägermeister terepjáró és mobilbár díszletei között élvezhettük, ahol gyanútlan járókelőket fogtak be egy kis jégfaragásra, hogy végre JÉGHIDEG Jägerrel a kezükben koccinthassanak egymással.

A rövidfilmet a LosTiki Pictures forgatta, Galler András rendezésében.
(BrandTrend)