Kategória: Aktuális.

Szűcs Judit, a Microsoft Magyarország frissen kinevezett PR vezetője, a Corvinus Egyetem nemzetközi kapcsolatok szakán szerzett közgazdász diplomát, majd az elmúlt csaknem tíz évben a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségnél dolgozott, ahol kommunikációs vezetőként az európai uniós fejlesztések kommunikációjáért volt felelős.

„Amióta a pályámon vagyok, nemzetközi projektekben veszek részt, különböző kulturális hátterű emberekkel dolgoztam együtt. Ezért hiszek a csapatmunkában és abban, hogy az eltérő megközelítések megismerésével jobb válaszokat adhatunk. Nagy lelkesedéssel tekintek a munkám elé a Microsoftnál, amely egy rendkívül izgalmas korszaknak néz elébe. Megtiszteltetés és nagyszerű kihívás számomra, hogy részese lehetek ennek a kivételes történetnek” – mondta Szűcs Judit a kinevezése kapcsán.

Szucs_Judit_Microsoft

A Microsoft Magyarországnál a szakember a cég megújult kommunikációs stratégiája mentén a PR és vállalati kommunikáció mellett a belső kommunikációért, a közösségi médiamarketingért és a társadalmi szerepvállalásért felel.
(BrandTrend)