Kategória: Aktuális.

A Honor zsúfolt piacon próbál érvényesülni azzal, hogy erős hardvert és hosszú üzemidőt nyújt elérhető áron. A márka bevezetése azonban eltér a konkurensekétől. Egyetlen európai országban sem kerül sor drága reklámkampányra, ehelyett a gyártó az először piacra dobott csúcskategóriás Honor 6 modellt a lehető legelérhetőbb áron kínálja, egyetlen online bolton keresztül.

Honor

Magyarországon ez az Extreme Digital, ahol a készülék a holnapi naptól kezdve megvásárolható. A bevezetést a gyártó kizárólag PR-kommunikációval és közösségimédia-kampányokkal támogatja, melyeket Magyarországon a PS:PRovocative koordinál.

A Honor teljesen új márka a piacon, melyet gyártója azoknak a vásárlóknak szán, akik nem félnek önálló döntéseket hozni, és túllépni a konkurensek marketingígéretein. A márka üzleti modelljét a vevők igényei alakították ki. A Consumer to Business (C2B) modell lényege, hogy a gyártó a vásárlók visszajelzéseit, igényeit beépíti a fejlesztésbe, és a termékeket ezek szerint alakítja ki. Ez az első alkalom, hogy egy mobilkészülék úgy kerül a piacra, hogy a fogyasztók részt vehettek a tervezésében.
(BrandTrend)