Kategória: Aktuális.

A Marquard Media Magyarország Kft. főként licencmagazinokból álló portfóliójában a mai napig különleges helyet foglal el a hét éve megjelent, saját fejlesztésű, eredetileg is a magyar piacra készülő Éva magazin.

Eva_magazin_cimlap

„A változatosság gyönyörködtet – tartja a máig igaz latin mondás. De az állandóság is éppúgy képes gyönyörködtetni. Van, ami úgy jó, ha állandóan változik, és van, ami úgy, ha mindig állandó. De mi jó egy női magazinnak, az Évának, és mi jó az olvasóinak? Remélem, közös öröm, hogy az Éva állandóan jelen van a piacon, de közben időről időre megújul, azaz változik. Most egy ilyen pillanat jött el: hét év után kicseréltük a borítón az Éva nevet, vagyis a logónkat. Az új logó gyönyörű, friss, modern és egyedi. Ahogy a tizenegy éves lányom mondta: ez nagyon rock and roll, mami” – írja Pócsik Anita a novemberi lapszám főszerkesztői levelében.

„Már az induláskor világos volt, hogy az Éva valami egészen különleges és egyedi lesz a piacon, hiszen maga a célcsoportja is az; olyan nők, akik nem kívánnak választani család és karrier között, hanem mindkettőben sikerre és egyensúlyra törekednek, akik döntéseikben tudatosak, de hallgatnak érzéseikre is. A logóváltás persze nem az egyetlen, bár kétségtelenül a leglátványosabb eleme a megújulásnak. Idén már nőtt a magazin mérete, az új méretből adódóan változott a különleges, matt papírú borító koncepciója, új szerzők mutatkoztak be a magazin hasábjain, új rovatokkal. Mindettől azt várjuk, hogy azok a nők, akiknek eddig esetleg nem akadt meg a szeme az Éván, a színes, rengeteg játékra lehetőséget adó és feltűnő logó miatt garantáltan meglássák, megszeressék és megtapasztalják, hogy az Éva immár nemcsak az egyik legokosabb, de most már az egyik legszebb magazin is a standokon” – mondja Óhidi Zsuzsanna, a kiadó ügyvezető igazgatója.

Eva_magazin_IMAGE

Az új logó érinti az Éva magazin weboldalát, valamint közkedvelt különszámait, mellékleteit, azok iPad-applikációit is, melyekkel továbbra is igyekszik megkönnyíteni a tevékeny nők életét. Ezentúl új logóval jelenik meg az Éva Húsvét, Éva Kölyök, Éva Kreatív, Éva Konyha és a november 4-étől kapható Éva Advent is.

A megújulást intenzív médiakampánnyal támogatja a Marquard Media, amelyben sajtó-, online és közösségimédia-megjelenések, rádió- és tévéhirdetések, POS promóciók és a kiadó saját multiplatform portfóliójának termékei szerepelnek.
(BrandTrend)