Kategória: Aktuális.

Az eseményen az IT tagjait adó Törökország, Hollandia, Svájc és Magyarország szakemberei, illetve a szervezet főtitkára képviseltetették magukat. Az ülés napirendjén a novemberben Párizsban tartandó éves közgyűlés programjának véglegesítése, új tagok felvételének előkészítése, a tervezett AMIN Díj létrehozatala szerepelt. A tanácskozás fő fókusza azonban ezúttal is a kommunikációs szakma új kihívásai, a technológia fejlődése, és a közös üzleti fellépés volt.

“Eszközhasználatában és kommunikációs kultúráját tekintve is hihetetlenül gyorsan változik a piac, a nemzetközi szakma csak 2014-re 10 új piaci trendet jelölt meg, amelyek rengeteg közös tapasztalatot adnak a globális piacon résztvevőknek” – mondta Erdős Gergely, az Insomnia ügyvezetője, aki egyben az AMIN Europe alelnöke is.

Az 1985-ben alapított AMIN Europe (Advertising Marketing International Network) 16 ország független ügynökségeinek szervezete. Az európai AMIN ugyan a globális AMIN Worldwide része, de ebben egy országot csak és kizárólag egy ügynökség képviselhet. Megkülönböztető jellemzője, hogy csak olyan ügynökség lehetnek tagja, amelyet maga a tulajdonos vezet. A szervezet megközelítőleg 330 szakértőt foglalkoztat, akik évente csaknem 25 millió euró bevételt generálnak, míg világviszonylatban a forgalom 2,9 milliárd USD.
(BrandTrend)