Kategória: Aktuális.

Az október 15. és november 16. között ingyenesen megtekinthető egyedülálló rendezvénynek hazánkban először a Pólus Center ad otthont. A korábbi népszerű Murder – A gyilkos tárlat alkotóinak legújabb produkciója  olyan rémálmokat dolgoz fel, amelyek Európa-szerte gyötrik az alvókat, forrásnak pedig egy saját, 5000 fő megkérdezése alapján elkészült kutatást használtak. A tanulmányból kiderült, hogy a válaszadók legjobban a zuhanástól, az üldözöttségtől, az élve eltemetéstől, a pókoktól és a liftbe ragadástól félnek. A „Nightmare Shop” több jelenet egyvelegével borzolja a kedélyeket, váltja valóra legrettegettebb rémálmainkat a különleges audiovizuális technikának és a környezetnek köszönhetően.

A Nightmare Shop az izgalmas témán túl olyan technológiákat is alkalmaz, amelyre hazánkban nem volt még példa. A látványos víziót egy olyan különleges videoszemüvegben élvezhetik végig a bevásárlóközpont látogatói, amely 20 méteres távolságra lévő 19 méteres filmvásznat jelenít meg viselője számára. Az egyszemélyes, valóságos élményt tovább fokozza a fejpánttal összekötetésben működő fejhallgató, amely speciális hangrendszerrel kelti életre a rémálmokkal kapcsolatos hanghatásokat. Mindezek gondoskodnak a lenyűgöző képminőségről és hangélményről. A Sony HMZ-T3W típusú terméke minden bizonnyal a nézők kedvence lesz a 18 éves Pólus rendezvényén.

Nightmare_Shop_20141015 (8)

Majoros Péter, Majka gyakran szokott álmodni, és olykor borzongva ébred fel. „Rémálmaimban általában kétféle dolog szerepel, vagy egy nagyon magas hegyen vagyok és félek, hogy lezuhanok, vagy Marián egy mély medence szélén sétálgat és előbb-utóbb belesik, nem tud úszni és megfullad. A „Nightmare shop” – Rémálmok a valóságban! rendezvényt elsőként néztem végig és fel-fel villantak saját félelmeim is a 3D-s szemüvegben látottak között.”
(BrandTrend)