Kategória: Aktuális.

A program kidolgozásában és lebonyolításában a Forbes mindenütt egy helyi szakmai partnerrel működik együtt. Magyarországon a Day One Capital csapatára esett a választás, amely korai fázisban lévő vállalkozásokba fektet be, és minden eszközével segíti őket a világpiaci sikerhez vezető úton. Az egyes országok legjobbjai egy közös, regionális döntőben mérethetik meg magukat neves befektetők előtt. A győztes lehetőséget kap a Forbes amerikai kiadásában történő exkluzív megjelenésre.

„A Startup Broadway garantáltan a valóságshow fogalmának újraértelmezését jelenti majd, mivel a közönség egy valódi értékteremtő folyamatba kaphat ezáltal folyamatos betekintést – a gazdaság világában” – nyilatkozta Peter Barecz, a Forbes cseh, szlovák és magyar kiadója.

A Day One Capital és a Forbes által kidolgozott esemény célja a hazai és regionális startupok számára egy olyan program létrehozása, amely végigköveti az induló vállalkozások útkereséssel, munkával, lemondással és lelkesedéssel szegélyezett útját a sikeres piacra lépés felé. „Egy vállalkozás és a mögötte álló csapat valódi természete nem egy-egy alkalmi prezentáció során, hanem a mindennapi kihívások között eltöltött hosszabb idő alatt mutatja meg magát” – mondta el Simó György, a Day One Capital vezérigazgatója.

A Startup Broadway várhatóan 2015 tavaszán indul.
(BrandTrend)