Kategória: Aktuális.

A Cushman & Wakefield, a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlan tanácsadó vállalata közreműködött a Zara Home első magyarországi, több mint 900 négyzetméter területű, 3 szintes üzletének bérleti szerződés tárgyalásában.

Az spanyol Inditex Csoport tagjaként a Zara Home lekberendezési márkát 2003-ban alapították. A lakástextileken kívül, edények, étkészletek, üveg- és dekorációs tárgyak, valamint kiegészítők is megtalálhatóak a termékpalettában, mely az év során folyamatosan megújul. Jelenleg a világon, 45 országban, 402 Zara Home üzletet működik.

ZARA_GLOBAL VIEW 2

Szabó Viktória Partner, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának kiskereskedelmi üzletágvezetője elmondta: “Ez ismételten egy jelentős mérföldkő a budapesti belvárosban lévő Fashion Street életében, hogy egy ilyen kiemelkedő és világszinten elismert márka nyit új üzletet. Az ilyen és ehhez hasonló új szereplők segítik a piaci fellendülést, emellett a Zara Home fontos egysége lesz majd a méltán hires Fashion Street bevásárlóutcának.”

Balázs László, az Immobilia Zrt. vezérigazgatója hozzátette: “Nagy örömmel tölt el minket, hogy a Zara Home márkát a Fashion Street-en üdvözölhetjük. Ez és az ehhez hasonló trazakciók bizonyítják, hogy a Fashion Street Budapest kiskereskedelmének epicentruma. Bízunk benne, hogy a Zara Home elégedett lesz és izgatottan várja, új, zászlóshajó üzletének nyitását.”
(BrandTrend)