Kategória: Aktuális.

A PUMA bejelentette, hogy több évre meghosszabbította a szerződését a világ egyik vezető motorsport márkájával, a BMW Motorsporttal. Az új megegyezés alapján továbbra is a PUMA lesz a csapat hivatalos ruházati beszállítója a motorsport versenyeken, úgy mint a német DTM-en vagy az olyan rangos, hosszú távú versenyeken, mint az amerikai 24 órás Daytona futam.

A lincensz-szerződés alapján a PUMA világszerte megkapja a jogokat a lifestyle, a rajongói és a replika termékek gyártására is.

Mint hivatalos ruházati beszállító, a PUMA márkajelzése megjelenik valamennyi BMW Motorsport versenyautón és a BMW Motorsport technikai csapatának ruházatán is. A BMW versenyzők – köztük a DTM-bajnokkal, Marco Wittmannal és az amerikai Andy Priaulx-lal – a legújabb, tűzálló technológiával gyártott PUMA versenyruházatban állnak majd a pályára.

A BMW Motorsport a PUMA legrégebbi partnere a motorsport területén: együttműködésük 2004 óta tart, amikor is a PUMA betársult a BMW Williams Forma 1 csapatához. A BMW 2012-es nagy visszatérése után a PUMA ismét a márka mellé állt, hogy újabb sikeres együttműködést építsenek ki.

GP Spanien 2013

Björn Gulden, a PUMA vezérigazgatója elmondta: “Amióta a BMW 2012-ben visszatért a DTM-be, az egyik legsikeresebb motorsport-csapat, és nagyon örülünk, hogy folytatódik velük az együttműködés. A BMW Motorsport továbbra is az egyik kulcsfontosságú eleme a sportmarketing portfóliónknak, egyre növekvő kereskedelmi potenciállal, főként a globális licensz-megállapodásnak köszönhetően. Miközben folytatjuk a küldetésünket, hogy a leggyorsabb sportmárka váljon belőlünk a világon, nagyon boldogak vagyunk, hogy megújítottuk ezt az együttműködést.”

Jens Marquardt, a BMW Motorsport igazgatója így nyilatkozott: “Nagy megelégedésünkre szolgál, hogy folytatódik a közös munka a PUMA-val, főleg most, amikor  a márka új jelszava a Forever Faster. A BMW Motorsport és a PUMA mindig is jól tudott együttműködni, nyilvánvaló az összhang a két márka között. A PUMA globális sportmárkaként egyértelműen a legjobb választás számunka, mind a versenyzőink ruházatát, mind a BMW Motorsport által ihletett lifestyle termékeket tekintve.”
(BrandTrend)