Kategória: Aktuális.

A Ringier korábbi felsővezetése az új cégcsoportban kiegészül az Axel Springer regionális vezetésével. Az így létrejövő vállalatcsoportot Mihók Attila vezérigazgató és Katona Viktor CFO vezeti.

A Mediaworks Hungary Zrt. és leányvállalatai több, mint hatvan médiamárkával, országos és regionális lefedettséget kínálnak partnereinek. A várhatóan 15 milliárd forint feletti éves árbevételű cégcsoport a Nemzeti Sporttal, a Népszabadsággal, a Világgazdasággal, nyolc regionális napilapjával, női és gasztromagazin portfóliójával, digitális média termékeivel, több, mint 700 munkavállalójával rendelkezik. Az újságírástól a nyomtatáson és a terjesztésen át a digitális médiaszolgáltatásokig napi 24 órában működik a cég.

A Mediaworks szlogenje, a “Content first” hivatott kifejezni, hogy a vállalat hisz és invesztál a tartalomba, ezt tartja egy médiavállalkozás legfontosabb alapkövének. “Az elmúlt évek várakozással töltött ideje alatt rengeteg olyan ötlet halmozódott fel, melyeket most megvalósíthatunk mind a digitális mind pedig a nyomtatott kiadványok és szolgáltatások terén” – mondta Mihók Attila, a Mediaworks vezérigazgatója.

Heinrich Pecina, a VCP Senior partnere hozzátette: “Boldog vagyok, hogy sikeresen zártuk az akvizíciót és megalakult a Mediaworks Hungary. Meggyőződésem, hogy a Mediaworks jól diverzifikált portfóliója, amely legfontosabb magyar médiamárkák jelentős részét is magáénak tudhatja, kiegészülve egy fiatal és ambiciózus menedzsmenttel és elkötelezett munkavállalókkal további növekedés és terjeszkedés elé néz.”
(BrandTrend)