Kategória: Aktuális.

Szabó László Zsolt, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója a műsort beharangozó szerdai budapesti sajtótájékoztatón elmondta: a közmédia számára fontos a társadalmi szerepvállalás. Mint elmondta, nem klasszikus országjáró sorozat indul októberben, inkább egy kalandfilm, amelyben a két szereplő egymással sajátos módon kommunikálva él át különféle kalandokat.

Páros Ádám, a műsor felelős szerkesztője elmondta: a televíziózás elsősorban kommunikációs műfaj, amelyet mindkét szereplő remekül művel. A forgatások alatt a stáb tagjai is megpróbálták elsajátítani a jelnyelvet, a riportalanyok pedig elkezdtek jobban artikulálni, de adódtak olyan jelenetek is, amelyek bábeli zűrzavart okoztak. Hangsúlyozta: a sorozat fontos eleme, hogy nincsenek benne kreált szituációk, mindig a valóságot adják vissza. “Volt olyan jelenet, amikor Fanni semmit nem ért abból, amit a riportalany mond neki, de ez nyilvánvalóvá válik a nézők számára is” – mondta.

weisz fanni

A 13 részes sorozatból eddig 7 epizód készült. Az első részben Weisz Fanni szülővárosába, Pécsre látogattak el – olvasható az MTI írásában.
(BrandTrend)