Kategória: Aktuális.

„Hihetetlen számomra, hogy ennyi embert sikerült megérinteni. Olyan mintha álmodnék, a komékkal nagy bulit csapunk, de azért majd dolgozni is el kell menni” – mondta Mr. Klausz, aki a Sorsod Borsod slam poetry-vel jutott be a legjobb öt közé. Másodikként a Lóci játszik végzett, a harmadik helyet az Appril Secret Section szerezte meg.

mr_klausz_gyoztes

A Ki Mit Tube öthétnyi versengés után érkezett a fináléhoz, amelyet élőben közvetítettek a YouTube-on. Egy utolsó odamondásra összegyűlt még a zsűri: Kovács Patrícia, Péterfy Bori, Puzsér Róbert, Fluor Tomi, Szirmai Gergely, Mondik Noémi, Puskás Peti, Saiid, Sárközi Gyula, valamint a 444 újságírói, Tamás Bence Gáspár, Ács Dani és Fülöp Péter. Az élő finálén Fluor Tomi volt a házigazda, és fellépett több olyan versenyző is, akik nem jutottak be a végső ötbe. A döntősök a főhadiszállásaikról élő videóbeszélgetésben csatlakoztak az eseményhez.

A fináléra mindegyik versenyző új, eddig még soha nem látott produkciót készített. Lóci játszik a Ki Mit Tube-ra komponált dallal köszönt be a versengésbe, az Appril Secret Section táncos produkciót indított útjára, a TrueBadÚr magát a versenyt parodizálta ki, a ManGoRise Acoustic örömzenélt, Mr Klausz pedig rappelt. A zsűrinek ezúttal már csak szimbolikus szerep jutott: a közönség szavazata döntött, a netezők pedig Mr Klauszt akarták, méghozzá nagyon, hiszen meggyőző fölénnyel győzött.
(BrandTrend)