Kategória: Aktuális.

Életük legextrémebb kalandjában vesz részt hamarosan a Morning Show hármasa! Vadon Janiék jelentkeztek már cápákkal teli akváriumból, atomerőműből, és száguldó kamion tetejéről is, most azonban minden eddiginél tovább merészkednek. A leghallgatottabb rádió reggeli műsora hamarosan elhagyja Európát, és egészen Dél-Afrikáig repül.

morningshow_celeb

Októberben indul a Celeb vagyok, ments ki innen! új évada, amelynek ismét Sebestyén Balázs és Vadon Jani lesznek a műsorvezetői. Erre az időre a Morning Show is Dél-Afrikába költözik: a reggeli műsor a Kruger Nemzeti Park környékére települ ki. Október 19-ig az összeszokott csapat közösen vezeti a műsort. A műsorvezetők a beszélgetések és a közkedvelt játékok mellett betekintést engednek majd abba is, milyen különleges események történnek körülöttük a dzsungelben.

morningshow

„Még soha nem volt rá példa, hogy egy piacvezető  rádióműsor ilyen hosszú időn keresztül jelentkezzen egy másik kontinensről. A Class FM egy technikailag is egyedülálló projektet valósít meg ezzel, hiszen a Morning Show közel 9000 kilométer távolságból szól majd másfél hónapon keresztül. Egy szerkesztő és több technikus is kiutazik Balázsékkal. Az biztos, hogy az összeszokott, profi csapat garantáltan olyan hangulatot teremt majd minden reggel, amelyre Dél-Afrikában és itthon is élvezet lesz felébredni.”mondta Tiszttartó Titusz, a Class FM programigazgatója.
(BrandTrend)