Kategória: Aktuális.

A jelöltek sorában ezüstérmes helyet foglal el a Nickelodeon üdvöskéje Ariana Grande, akit hat különböző kategóriában jelöltek: a szavazók segítségével akár a legjobb új előadónak és legjobb pop énekesnek járó díjat is hazaviheti.

A Happy című dalával taroló Pharell Williams és a frissen felfedezett 5 Second of Summer  5-5 kategória esélyesei. A legjobbak között van a brit Sam Smith, a kanadaiak újonca: Kiesza, a hip-hop királynők: Nicki Minaj és Iggy Azalea, Eminem és az angol tinibálvány a One Direction, akik mindannyian 4-4 jelöléssel várják a szavazást.

pharrell_williams

A legszexibb előadó díjáért olyan énekesnők vannak versenyben: mint a hip-hop dögös csillagjai: Nicki Minaj és Iggy Azalea, az amerikai szőkeség Taylor Swift, a gyönyörű Katy Perry vagy éppen Rita Ora.

one_direction

A legjobb pop előadó kategóriában az ausztrál export 5 Second of Summer a britek kedvencével: a One Directionnel, valamint Ariana Grandéval, Miley Cyrussal és Katy Perryvel száll ringbe a győzelemért. A küzdelem kimenetele nagymértékben függ attól, hogy melyik sztárzenekar rajongótábora lesz aktívabb a szavazás alatt. Rajongók terén mindannyian remekül állnak, így a külön erre a célra alapított díjra is esélyek, hacsak Justin Bieber el nem hozza a címet az orruk elől.

Az MTV EMA–t november 9-én, vasárnap este rendezik meg a glasgow-i Hydro arénában.
(BrandTrend)