Kategória: Aktuális.

Szeptember 1-jén indul a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat és Joshi Bharat állandó rovata is helyet kap, valamint szakértők válaszolnak majd a nézők kérdéseire.

berki-krisztian-es-czippan-anett

A FEM3Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik pár Czippán Anett és Berki Krisztián, míg a másik Váczi Gergő és Szalai Vivien lesznek.

“Nagyon várom már a kezdést, Viviennel a próbafelvételek alatt kiderült, hogy jól működünk együtt. Nagyon jó a humora, így már az első napokban is ment a vicces adok-kapok köztünk, amit majd az élő adásban is láthatnak a nézők” – mondta Váczi Gergő.

szalai_vivien

Szalai Vivien most debütál műsorvezetőként a képernyőn. “Szép feladat, nagy kihívás és egy különleges lehetőség számomra egy két órás élő műsor vezetése. Mivel a tévézés terén még kezdő vagyok, fontos számomra, hogy olyan partner mellett legyek, akivel abszolút biztonságban érzem magam: Gergő szerencsére ilyen. A Story magazin főszerkesztőjeként és hat könyv szerzőjeként is mindig a minőségre törekedtem, ez nem lesz másként a FEM3Café esetében sem, bízom benne, hogy sikerül a nézők bizalmát és szeretetét kiérdemelnem.”
(BrandTrend)