Kategória: Aktuális.

A vállalat számítástechnikai eszközöket, laptopokat és tableteket biztosít a negyedszázados jubileuma alkalmából turnézó Tankcsapdának. A vállalat a zenekart olyan informatikai eszközökkel látja el, amelyek megfelelnek a koncertkörút nehézségei támasztotta elvárásoknak.

Tankcsapda_IT

„A dalok mindig is egy elkopott gitáron, a szövegek pedig egy gyűrött papíron fognak születni, de a számok végső formába öntéséhez és a széles közönség eléréséhez már elengedhetetlen a számítástechnika.” – vallja Lukács László a Tankcsapda frontembere.” – mondta Lukács László, a Tankcsapda frontembere.

„Egy ilyen turné jelentette igénybevétel nagy kihívást, egyben kiváló tesztkörnyezetet jelent az eszközöknek, legyen szó akár az útközben használt, akár a felvételeknél vagy a koncert közben alkalmazott gépekről„ – mondta Takáts Kristóf, a HP vezérigazgató-helyettese. A Tankcsapda által használt eszközök közül az EliteBook9470m laptop üzemidejével és strapabírásával tűnik ki, az Probook 4545s teljesítménye pedig minden felmerülő alkalmazás igényeinek megfelel.

A Tankcsapda szerint a számítástechnika forradalmasítja a rock and rollt. „Fiatal zenekarok olcsón, stúdió minőségben tudják rögzíteni és szerkeszteni a dalaikat, ami egy évtizede szinte lehetetlen volt.” – véli Fejes Tamás „Az informatikai lehetőségek serkentik a zeneszerzés folyamatát. Ha egy zenész nem tanulja meg a javára fordítani a technológiát, akkor lemarad a bandák új generációjával szemben.”
(BrandTrend)