Kategória: Aktuális.

„Célunk, hogy még tovább erősítsük piaci szerepünket nemzetközi és hazai szinten egyaránt. Ennek megfelelően vállalati stratégiánk része, hogy olyan tehetséges fiatal szakértőket találjunk a munkaerőpiacon és neveljünk ki a cégen belül, akik hatékonyan segítik ügyfeleinket abban, hogy fenntartható módon növekedjenek, egyúttal pedig hozzájárulnak a helyi közösségek fejlődéséhez is” – mondta Debreczeni Dóra, az EY HR-igazgatója.

A nemzetközi üzleti tanácsadó és könyvvizsgáló céghez összesen 66 új munkatárs csatlakozott a nyár folyamán, amely több mint tíz százalékos emelkedést jelent. A növekedésnek köszönhetően a vállalat mind a négy üzletága tovább bővült. Az EY-nál dolgozó szakemberek száma így már megközelíti a hatszázat Magyarországon.

A cég nemzetközi szinten is folyamatosan növekszik, az elmúlt egy évben 15 ezren csatlakoztak a vállalathoz. Globálisan ma már 190 ezren dolgoznak az EY több mint 700 irodájában. A növekedést jelzi, hogy a július 1-jén kezdődő pénzügyi évtől világszinten 676 új partnert neveztek ki a cégnél.

2020-ig kilencvenezer új gyakornoki hely
A bővítési stratégia részeként a cég idén júniusban csatlakozott az európai fiatalkori munkanélküliség visszaszorítását célzó Alliance for YOUth programhoz. Ennek keretében 2020-ig 90 ezer új gyakornoki és szakmai gyakorlati hely létrehozását tervezi Európában és ezen belül Magyarországon.
(BrandTrend)