Kategória: Aktuális.

A GE Fényforrás üzletágának EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régióért felelős kommunikációs és PR szakértőjeként csatlakozott a világ egyik vezető technológiai szolgáltatásokat nyújtó vállalatához Schubauer Krisztina.

Schubauer_Krisztina_Foto

A szakember új pozíciójában a GE Fényforrás üzletág kulcspiacainak kommunikációs tevékenységét koordinálja az EMEA régióban Kalocsai Kinga regionális kommunikációs és PR menedzser irányításával. Schubauer Krisztina emellett a vállalat digitális kampányait felügyeli és az üzletág Budapesten található régiós központjának belső kommunikációs feladatait is támogatja. A szakértő a Magyarországon már 25 éve jelen lévő üzletág vállalati kommunikációjában nagyobb hangsúlyt kíván fektetni az cég sikerrel működő felelősségvállalási programjainak széleskörű megismertetésére.

Schubauer Krisztina a PwC Magyarországtól igazolt a GE-hez, előző munkahelyén marketing- és kommunikációs szenior szakértőként a tanácsadó cég vállalati, brand- és digitális kommunikációjáért felelt, valamint a fenntartható üzleti megoldások kidolgozásával és a vállalat társadalmi felelősségvállalási tevékenységével foglalkozott.
(BrandTrend)