Kategória: Aktuális.

A nagykövetek kinevezése a Magyar PR Szövetség új elnöksége által elfogadott munkaprogramban is szerepel, a májusi közgyűlés erre megadta felhatalmazást. Az első körben felkért három szakember mellett a jövőben lesz lehetőség újabb szakemberek bevonására is.

BaratTamas

Barát Tamás nyugalmazott főiskolai tanár. Több mint negyven éves szakmai gyakorlattal rendelkezik a szervezeti kommunikáció, a public relations, illetve a nyomtatott és az elektronikus sajtó területén. Dolgozott menedzsmenti-, kommunikációs-, public relations tanácsadóként, illetve vállalati kommunikációs vezetőként, valamint újságíróként is. illetve főiskolai tanárként. Főszerkesztője a CCO Magazinnak, a kommunikációs szakemberek lapjának.

Szondi-György

Dr. Szondi György 2003 óta él Angliában, ahol Leeds Business School – Európa legnagyobb és legnevesebb PR tanszékének – docense. Rendszeresen tart stratégiai kommunikációs, krízis kommunikációs, hírnév menedzselési tréningeket és előadásokat Londonban, Brüsszelben és számos kelet-európai fővárosban vállalatok és kormányzati szervezetek részére.  Számos európai egyetem vendég előadója.

Sztaniszlav_Andras

Sztaniszláv András stratégiai kommunikációs tanácsadással foglalkozik több mint 10 éve. A PersonaR Kommunikációs Tanácsadó Kft. vezető tanácsadója, számos nagyvállalat és civil szervezet munkáját támogatja vállalati kommunikációs területen. 2013 óta Angliában él, így magyar ügyfelei mellett immár angol megbízásokon is dolgozik. 2014-ben a Bristol’s BIG Green Week (Nagy-Britannia legnagyobb, fenntarthatósági témákkal foglalkozó városi fesztiválja) PR-vezetője volt.

„Az elnökség célja az volt, hogy elismerjünk és együttműködésre kérjünk olyan külföldön élő kommunikációs szakembereket, akik nemcsak Magyarországon, de más országban is ismertek és elismertek szakmai munkájuk alapján. Olyan emberekről van szó, akik részéről megtiszteltetés, hogy képviselik az MPRSZ-t, és akiktől mind a jelen, mind a jövő szakemberei sokat tanulhatnak. Bízom benne, hogy idővel még több szakembert kérhetünk fel nagykövetnek.” – mondta Lakatos Zsófia, az Magyar PR Szövetség elnöke.

A nagykövetek félévente számolnak be az MPRSZ érdekében végzett tevékenységükről.
(BrandTrend)