Kategória: Aktuális.

Augusztus 18-án élessé vált a kimittube.hu oldal és ezzel kezdetét vette Magyarország legmodernebb és legszabadabb tehetségkutatója.

Foggal eljátszod a Highway to Hell gitárszólóját? Ráadásul ukulelén? Úgy sminkelsz mint senki más, netán egyszerűen csak brutálisan jó a hangod? Különleges naplemente felvételeket készítesz, vagy a pogózás bajnoka vagy? A Ki Mit Tube most megadja a lehetőséget, hogy kibontakozz. Itt nincsenek komoly szabályok és megkötések, a legfontosabb feltétel, hogy az alkotónak látszódnia kell a videón.

Keszen_allnak_a_zsuritagok

A Ki Mit Tube zsűrije legalább annyira sokszínű, mint az indulók mezőnye. Hajós András moderálása mellett ma mutatták be a zsűri tagjait. Puzsér Róbert (kritikus), Szirmai Gergő (Magyarország egyik legismertebb YouTube sztárja), Kovács Patrícia (színésznő), Sárközi Gyula (koreográfus), Saiid (rapper), Fluor Tomi (rapper), Péterfy Bori (énekesnő-színésznő), Mondik Noémi (képzőművész), Puskás Peti (énekes), valamint Ács Dani és Tamás Bence Gáspár (újságírók) alkotják a csapatot, amely napról napra, hétről hétre elemzi a produkciókat.

A zsűri tagjainak szigorú, vagy támogató videókommentjeit az indulók produkcióival együtt a kimittube.hu portálon találjuk meg. Akárcsak a versenyzők, a zsűri is egyszerű technikai eszközöket használ, saját környezetükben veszik fel az értékeléseket és töltik fel azokat a Ki Mit Tube oldalára.

PuskasPeti_FluorTomi_egyutt_zsuriznek

A Ki Mit Tube a YouTube-on zajlik, a Google szakmai támogatásával. A Vodafone mint főtámogató, alkotóként is együttműködött a tehetségkutató dizájn- és arculati elemeinek kreatív munkálataiban, és a verseny kommunikációjában is jelentős szerepet vállalt. A tehetségkutatót a YouTube sztárok menedzselésével foglalkozó ügynökségek felkérésére Red Lemon Media fejlesztette ki és bonyolítja le, egyúttal ellátja a projekt pr munkálatait. A teljes versenyfolyamat nyomon követhető lesz a társ-szervező 444.hu oldalain.
(BrandTrend)