Kategória: Aktuális.

A Budapesti Közlekedési Központ által meghirdetett és 2000 fő részvételével zajló MOL Bubi nyilvános próbaüzem alatt kapott visszajelzések alapján megkezdődött a közbringarendszer véglegesítése. A fejlesztést végző T-Systems Magyarország a megrendelői tesztek alapján a kártyás fizetési funkciók véglegesítésén és tesztelésén dolgozik. A MOL Bubi gyűjtőállomások termináljainak a bankkártyás fizető rendszerekkel való összehangolására  azért van szükség, hogy a hamarosan induló éles üzemben stabilan működjenek a kerékpárok kölcsönzését lehetővé tévő fizetési megoldások.

A T-Systems Magyarország Zrt. a központi szoftver- és hardverrendszert szállító német nextbike GmbH fejlesztési, illetve rendszerintegrációs tevékenységét koordinálja, valamint az adatkommunikációért és a speciális szoftveres megoldásokért felel. A T-Systems Magyarország érdekelt abban, hogy a MOL Bubi és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások minél biztosabban és stabilabban működjenek, ezért partnereivel együtt minden olyan hiányosságot kijavít, amelyre a nyilvános próbaüzemben illetve a belső tesztek során fény derül.

A MOL Bubi nyilvános próbaüzemében résztvevő tesztelők ugyanakkor túlnyomórészt kedvező tapasztalatokról számoltak be, értékes észrevételeik alapján végezzük el a rendszer finomhangolását. A megvalósító konzorcium, a Közbringa Kft. nevében a T-Systems Magyarország köszöni minden, a MOL Bubi véglegesítésében részt vevő, városi bringázásra vállalkozó tesztelő közreműködését, amellyel nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy augusztus végére egy európai színvonalú közbringarendszer váljon átadhatóvá.
(BrandTrend)