Kategória: Aktuális.

A Fórum fő feladata, hogy a kommunikációs szakemberek segítsenek megoldást találni a társadalomnak és az üzleti életnek azokban az esetekben, amikor a politikusok már nem képesek megegyezésre jutni és elvész a bizalom – áll az eseményről küldött tájékoztatóban.

A Fórum fő témája lesz az információs hadviselés és üzlet: tanulságok és következő lépések; a kommunikációs hatékonyságtól az üzleti hatékonyságig: új lehetőségek, a vállalati átláthatóság megfelelő mértéke az ukrán valóságban; a kommunikáció, mint eszköz a reputáció megerősítésére magas kockázatú piacokon.

„Manapság úgy látom, hogy a kommunikációs szakemberek feladata változóban van: az egyes érdekcsoportok képviselete helyett feladatuk egyre inkább a párbeszéd elősegítésére helyeződik át. Határozott meggyőződésem, hogy bármely probléma megoldására a legjobb alternatíva, ha lehetőséget találunk a nézeteltérések tisztázására, ami minden kommunikációs szakember küldetése” – mondta Gianni Catalfamo, a digitális és közösségi médiával foglalkozó CC: Catalfamo ügynökség vezetője.
(BrandTrend)