Kategória: Aktuális.

Nyolc hónappal, négy kontinenssel, tizenhat várossal, egy TEDx előadással és a Cannes-i Reklámfesztivállal később, augusztus 11-től egy hétig az Insomnia Reklámügynökség budapesti irodájának munkájába kapcsolódik be – olvasható a közleményben.

Az egy évesre tervezett projekt koncepcióírást, szövegírást, prezentációírást, fotózást takar. Mind a kreatív szakma, mind a média képviselőinek részéről eddig körülbelül 600 megkeresést kapott a vállalkozókedvű holland.

TheBackpackerIntern

Dolgozott többek között az Amnesty Internationallel, a Red Bullal, a DDB Californiával és a MCCann Worldgroup Thaiföldi irodájában, beszállt a Hawaiian Surf Adventures rebrandingjébe, de mentett idős kutyákat is egy San Francisco-i menhellyel. Interjút készített vele a Marie Claire és az MTV Voices.

Közvetlenül Budapest után a Leo Burnett Adcampjében folytatja, ahonnan Dél-Amerikába utazik majd, de az eddig véglegesített kooperációkból már egyértelmű, hogy még az év vége előtt kipipálja az összes kontinenst, hiszen a telet Afrikában majd Ausztráliában tölti majd.
(BrandTrend)