Kategória: Aktuális.

A Heimatnak és a Special Key ügynökségnek sikerült meggyőznie a Svájcban letelepedett Tina Turnert, hogy ismét egy mákra reklámarca legyen – számol be a Horizont.

Az alkalmazás igen magas biztonsági szintet ígér: a hivatalos bejelentése szerint a felhasználók személyes adatai svájci szerveren maradnak, és svájci adatvédelem alatt állnak. Bár a kampány első körben a svájciakat célozza meg, a Swisscom reméli, hogy prominens ajánlója gondoskodik majd arról, hogy az iO az országhatárokon túl is ismertebbé váljon.

A Tina Turnerrel készült kampány az énekesnő életének történetét meséli el, aki már gyerekként is vonzódott Svájchoz. Az alpesi ország szeretete később még inkább megerősödött benne, ma pedig már boldog svájci, aki élvezi a diszkréciót és a privátszféra védelmét, melyet új hazája és az iO hirdet.

„Mindenki tudja, hogy a svájciak értékelik a diszkréciót” – nyilatkozta Tim Alexander, a Swisscom marketing- és márkakommunikációjáért felelős vezetője a Horizontnak.

Tipikus svájcit is választhattak volna, de Tina Turnerről úgy vélik, hogy sokkal nagyobb meglepetést okoz. „Tina Turner nem csak büszke svájci és Swisscom ügyfél, de világsztár is. Ezzel növeljük annak esélyét, hogy az országhatáron túl is felfigyelnek filmünkre.” A Youtube-on megtekinthető videóhoz pr-tevékenységet, bannert húzó repülőket, mozis reklámokat, közösségi médiaaktivitást és a POS-reklámeszközök bevetését is tervezik.
(BrandTrend)