Kategória: Aktuális.

“Az A Lap célja, hogy ismereteket, tudást közvetítsen, széles körben tájékoztassa az olvasókat a globális és hazai piaci történésekről, a felmerülő befektetési lehetőségekről, s ezáltal hozzásegítse az olvasókat ahhoz, hogy tájékozottan hozhassanak döntést megtakarításaikról. A magazin újságárusoknál és előfizethető formában egyaránt elérhető” – írják a közleményben.

Az augusztus 7-én megjelenő, 32 oldalas új negyedéves magazin befektetésekkel kapcsolatos cikkeket, tanácsokat tartalmaz. Az A Lap nyomon követi a piaci történéseket, exkluzív interjúkat közöl a világ legelismertebb pénzügyi szakembereivel, illetve esettanulmányként bemutat egy-egy részvény sztorit.

Az első lapszámban Soros György, a Magyarországról elszármazott befektető, társadalmi- és közügyeket támogató gazdaságtudós nyilatkozik többek között az euróövezetben tapasztalható megszorító intézkedések gazdasági hatásairól.

a lap

A lap kiadója a Haszon Lapkiadó Kft., tulajdonosa a Concorde Alapkezelő, “akik körültekintő piacelemzés után döntöttek úgy, hogy a hazai alapkezelési szolgáltatásokat nyújtó társaságok közt egyedülálló módon lapkiadásba kezdenek”.

„A társaság által életre hívott blog, az Alapblog.hu olvasottságán felbuzdulva az elmúlt évben négy próbaszám jelent meg a többnyire a blog írásaira támaszkodó lapból, melyeket az alapkezelő ügyfelei és potenciális ügyfelei számára juttattunk el. Ekkor született meg a felismerés, hogy még mindig sokan örülnek a nyomtatott anyagoknak az elektronikus mellett, és ezért elhatároztuk, a szélesebb olvasóközönség számára is elérhetővé tesszük és lapkereskedelmi forgalomba helyezzük” – nyilatkozta Bilibók Botond, a Concorde Alapkezelő vezérigazgatója.
(BrandTrend)