Kategória: Aktuális.

A budapesti Four Seasons Hotel Gresham Palace a kilencedik lett azon a listán, amelyet a TripAdvisor felhasználóinak értékelései alapján készítettek Európa legjobb szállodáiról. „Ezt a hotelt egyetlen szóval lehet leírni: pompás! A külső lobbitól a szép vendégszobáig. Ikonikus, elbűvölő, meghökkentő” – idézi egy vendég véleményét az amerikai utazási oldal.

restaurant_gresham

Az ötcsillagos szálloda, ahol a nyári időszakban 295 euró egy kétágyas szoba, a magyar listát is vezeti. Második helyezett a szintén budapesti Hotel Palazzo Zichy, amely egy korábbi – a kiszolgálás minőségét értékelő – rangsorban a legjobb magyarországi szálloda lett. A harmadik az Opera Garden Hotel & Apartments, a negyedik a Hotel Parlament, az ötödik a Corinthia Hotel Budapest lett. A magyarországi első 25-ben csak két vidéki szálloda szerepel: a 18. helyen a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa, a 22.-en pedig a Silvanus Hotel Visegrád.

Európában a legjobb szállodának a svájci Pontresinában található Grand Hotel Kronenhofot tartották a felhasználók. Az alpesi környezetben működő hotel lett egyúttal a világ legjobbja is, megelőzve a hongkongi The Upper House-t és a Maldív-szigeteki Gili Lankanfushi Maldives szállodát. Európában a második a rodoszi Lindos Blu, a harmadik pedig az isztambuli Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet lett.
(BrandTrend)