Kategória: Aktuális.

Jelöléseket várnak olyan erdélyi emberekre, akik önzetlenül segítenek egy közösségnek, akik időt áldoznak arra, hogy mások élete jobb legyen, akik támogatnak másokat tudásukkal, munkájukkal, vagy adománnyal, vagy akiknek életszemlélete, a mód, ahogyan életüket élik tanulságos lehet másoknak, példaként állítható mások elé.

A kampány lefolyását az érdeklődök a Facebookon „Jó arc” címen, illetve a www.regeneracio.ro/joarc oldalon követhetik nyomon.

Kali István, a Regeneráció Egyesület elnöke elmondta: „A Regeneráció Egyesület felfigyelt a Médiaunió Alapítvány tavalyi „Jó embert keresünk!” országos társadalmi célú kampányára, és úgy gondolta, Erdélyben is megvalósítható, hiszen ott is rengeteg ember él, akit példaként állíthatunk mások elé.”

Simon Emőke, a „Jó arc” projekvezetője hozzátette: „Jelenleg a kampány népszerűsítése zajlik. Fesztiválokon, rendezvényeken, médiaparnereinknek köszönhetően pedig különböző műsorokban, riportokban mutatjuk be a projektet, hogy a Jó arc kampány bekerüljön az erdélyi emberek köztudatába. A kampány szeptemberben indul. A példaképekre a jelöléseket november 14-ig várjuk.”

A Regeneráció Egyesület küldetése, hogy ösztönözze a fiatalokat, hogy nyitott szemmel járjanak, és tájékozódjanak a világban.
(BrandTrend)