Kategória: Aktuális.

A ProSiebenSat.1 Welt új alkalmazásával és weblapjával a nézők most olyan német nyelvű sikersorozatokat nézhetnek, mint a “Der letzte Bulle”, a “Ladykracher” és a “Pastewka”. Kanadában és Észak-Amerikában műholdon keresztül már 2005 óta elérhető a ProSiebenSat.1 Welt adása, mostantól kezdve pedig hazánkban is.

Screenshot_P7S1Welt_Anna und die Liebe

A ProSiebenSat.1 Welt saját, független TV-műsort szolgáltat. A felhasználók nem csak a legfrissebb TV-műsorokat nézhetik meg, de az elmúlt 12 óra műsorait is a saját időzónájuktól és ízlésüktől függően. A bevezető szakaszban a nézők a ProSiebenSat.1 műsorszolgáltató csoport TV-műsoraira mindössze havi 7,90 euróért fizethetnek elő. Akik pedig jobban el szeretnének mélyedni ebben a szolgáltatásban, egy hétig ingyen kipróbálhatják. A ProSiebenSat.1 Welt ajánlata bármelyik hónapban lemondható.

Screeshot_P7S1Welt_Der letzte Bulle

„Minden évben jóval több, mint 100 000 német költözik külföldre. Új ajánlatunk talán enyhíteni fogja a honvágyukat, és a hazájuktól távol is képben lesznek az otthoni történésekkel, a napi újdonságokkal és azzal kapcsolatban, hogy otthon milyen dolgok tartják izgalomban az embereket” – nyilatkozza Zeljko Karajica, a ProSiebenSat.1 TV Germany ügyvezető igazgatója.
(BrandTrend)