Kategória: Aktuális.

Indoklással és a megjelent művekkel javaslatot tehet egy-egy szerkesztőség, osztály, közösség, a Magyar Újságírók Országos Szövetsége bármelyik szakosztálya, valamint az illető főszerkesztője is.

Pályázni a 2013. szeptember 1. és 2014. augusztus 31. között a nyomtatott sajtóban, az interneten megjelent egyes cikkekkel, fotóriportokkal, rádióban vagy televízióban elhangzott műsorok felvételével és sorozatokkal lehet. Egy pályázó legfeljebb három önálló művel jelentkezhet.

A pályázatokat (szakmai életrajzzal és személyi adatokkal: születési év, hó, nap, lakcím, értesítési cím, e-mail cím, telefonszám) szeptember 3-ig kérik a kisstimi@muosz.hu email címre elküldeni. A pályázatok mellékleteit elektronikus formában várják, rádió és tv-produkció esetén egy tárhely, archívum, honlap linkjét kell megnevezni.

A díjat október 3-án, Szegő Tamás születésnapja után egy nappal adják át. Az alapítvány kuratóriumának döntése után a díjazott 100 ezer forint összegű ösztöndíjat kap. A szervezetet a Táncsics Mihály Alapítvány támogatja.
(BrandTrend)