Kategória: Aktuális.

Mint minden más sportban a rajongóknak mindig meg van a véleménye a versenyzők teljesítményéről, amit különböző fórumokon meg is osztanak a külvilággal. A GP Shop úgy gondolta, hogy szeretné egy helyre terelni a rajongókat, ahol közösen értékelhetik a verseny eredményeit, ezért létrehozta „A te befutód” (www.atebefutod.hu) elnevezésű oldalt, amihez a Be Social Kft. fejlesztette az online értékelő játékot.

A játékban minden futamot követően 1-10-ig terjedő skálán, pontszámokkal lehet értékelni az egyes pilóták teljesítményét, a szavazatért cserébe pedig értékes nyereményeket nyerhetnek a regisztrált felhasználók. A játékban való részvételhez nem szükséges külön regisztráció, akár a Facebook profillal is be lehet jelentkezni. Az oldal mobilon keresztül is elérhető, így a futam vége után, akár azonnal, bárhonnan le lehet adni a szavazatot.

Motorsports / Formula 1: World Championship 2009, GP of Monaco

A játék már az első verseny, a március 16-i Ausztrál Nagydíj óta elérhető, azóta több mint 2 000 szavazó összesen több mint 60 000 értékelést adott már le. A legnépszerűbb a Monacói Nagydíj volt, amit követően több mint 8 000 értékelés érkezett a versenyzőkre.
(BrandTrend)