Kategória: Aktuális.

A sztár a magazin számításai szerint bruttó 75 millió dollárt keresett 2013 és 2014 júniusa közöttt, ugyanannyit, mint a 2012 és 2013 júniusa közti időszakban. A színész elsősorban a Marvel-filmeknek köszönheti a vagyonát: a Vasember-filmek és a Bosszúállók esetében a filmek bevételéből is részesedik.

A lista második helyét Dwayne Johnson foglalja el, akinek hazánkban forgatott filmje, a Herkules csak a héten kerül mozikba, de így is 52 milliót tett zsebre egy év alatt. Jövedelme elsősorban a Halálos iramban-sorozatból és a G. I. Joe-ból származott. A harmadik helyen Bradley Cooper végzett 46 milliós bevétellel, őt követi a listán Leonardo DiCaprio, akinek megérte kockáztatni A Wall Street farkasá-val: a szokásosnál alacsonyabb gázsiért vállalta el Martin Scorsese filmjének főszerepét profitrészesedésért cserébe.

Chris Hemsworth ötödik helye újabb bizonyíték arra, hogy meglehetősen jól jártak, akik beszálltak a Marvel-bizniszbe. A Thor-filmek és a Bosszúállók egy év alatt 37 milliót hoztak a harmincéves színésznek.
(BrandTrend)