Kategória: Aktuális.

Az il Bacio di Stile 2014-től a Prima Primissima által életre hívott Junior Príma Díj egyik főtámogatójává lép elő a társadalmai felelősségvállalás jegyében. A Junior Príma Díj a kiemelkedő teljesítményt nyújtó harminc év alatti fiatal tehetségek támogatását tűzte ki célul. Ebben nyújt a továbbiakban segítséget az ország legszebb designer multibrand áruháza, az il Bacio di Stile.

PrimaPrimissima

Az il Bacio a magyar népművészet és közművelődés kategória indulóinak mecénásaként jelenik meg a támogatók között. Az áruház célja, a Prima Primissima filozófiáját követve, a magyar értelmiség szellemi eredményeinek megőrzése, a hazai művészet és kultúra fejlesztésének erősítése egy olyan hatalomtól és politikától független kitüntető cím adományozásával, amelynek megkérdőjelezhetetlen értéke van a közvélemény szemében.

ilbaciodistile

A jelölési folyamat már kezdetét vette – folyamatosan érkeznek a jelölőlapok, valamint az önéletrajzok. A jelentkezők közül szakmai zsűri fogja kiválasztani azt a tíz szerencsés nyertest, akik szeptemberben, egy nagyszabású díjátadó gála keretein belül, az il Bacio di Stiléhez tartozó l’Occhio di Stilében vehetik majd át a díjhoz tartozó szobrot, valamint a fejenként 2 000 000 Forint pénzjutalmat.
(BrandTrend)