Kategória: Aktuális.

A 2014. július 17. és 19. között a portugál Cascais városában megrendezett esemény csütörtökön egy nagyszabású grillpartival kezdődött a város strandján, melyen 2380 smart rajongó ünnepelt. A következő napokban a résztvevők megmérkőzhettek a népszerű smart times autós versenyen, megtekinthették az Európa minden szegletéből érkezett smart tuningcsapatok és kiállítók munkáit, valamint relaxálhattak a napozóteraszon az Atlanti-óceánban gyönyörködve.

smart_times_14_(02)

A már legendássá vált smart times parádé a korábbi Formula 1-es versenypályáról, a Circuito de Estoril-ról indult egy smart forfour-tiszteletkörrel, így emlékezve meg a négyüléses 10. születésnapjáról.

Ezután 1427 smart gördült Estorilon keresztül Cascais felé, ahol egy fergeteges beach party várta őket. A parádé résztvevői között több smart e-bike is feltűnt.

smart_times_14_(03)

Az abszolút fénypont az új smart fortwo és smart forfour pénteki bemutatója volt – mindössze két nappal a hivatalos világpremier után.

smart_times_14_(04)

A 2015-ös budapesti smart times találkozó helyszínét a portugáliai esemény zárónapján jelentették be. A jövő évi smart „fesztiválra” az ideinél is több, legalább 3000 résztvevőt várnak, több mint 30 országból. Mindezt nem csak a rajongók növekvő száma, hanem Magyarország központi fekvése is előrevetíti. A 15. alkalommal megrendezésre kerülő találkozón a tervek szerint az ország legszebb tájait is bejárják majd a résztvevők a fortwo, forfour, roadster és crossblade modellekkel.

smart_times_14_(05)

A budapesti smart times 15 találkozóra a részvételi regisztráció már elérhető a www.smarttimes15.com oldalon.
(BrandTrend)