Kategória: Aktuális.

A Poli-Farbe festék- és vakolatgyár 2013 óta a Magyar Olimpiai Bizottság arany fokozatú támogatója. A bócsai vállalat a legrangosabb hazai sportszervezet partnereként kereste a lehetőséget, hogy szoros együttműködést alakíthasson ki egy olyan ismert, példamutató életet élő sportolóval, akivel jótékonysági események, felújítási programok, illetve sport és egészségmegőrzéssel kapcsolatos kampányok során közösen tudnak megjelenni, továbbá képviselni tudják egymás értékeit. A választás a kétszeres olimpiai bajnokra, Kozák Danuta kajakozóra esett, mivel pályafutása, életvitele és alázata a sport iránt példaként szolgálhat bárki számára.

Kozák Danuta1

Kozák Danuta ruházatán, kajakján és lapátján mostantól megjelenik majd a Poli-Farbe kék-ezüst logója, de a sportoló nem fog szerepelni reklámokban, promóciókban, mivel elsősorban a közös értékek megjelenítése és megbecsülése a felek célja. Az együttműködés a Poli-Farbe önálló, illetve a Magyar Olimpiai Bizottsággal közös felújítási programjainak keretében fog igazán kiteljesedni, utóbbi során tornatermeket és sportcsarnokokat újít fel a vállalat termékdíjas festékeinek felhasználásával.

Az olimpiai bajnok az aktív versenyzés és a szoros edzésprogram mellett vállalta a Poli-Farbe sportnagyköveti címét. A brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokságon három aranyérmet szerző kajakozó hangsúlyozta, példaértékűnek tartja, ha egy hazai vállalat maga keresi a lehetőséget, hogy kiálljon az értékközpontú aktivitások mellett, és támogatja az olimpiai mozgalmat.

Kozák Danuta2

“A Poli-Farbe évek óta számos jótékonysági programot szervezett: iskolákat, óvodákat, kulturális és egészségügyi intézményeket újított fel, valamint rengeteg festéket ajánlott fel országszerte rászorulóknak. Érdemes kiállni a hasonló cégek, kezdeményezések mellett, és népszerűsíteni azokat” – fogalmazott Kozák Danuta.
(BrandTrend)