Kategória: Aktuális.

A bejelentéskor jelen volt a kiadó ügyvezetője, Száraz István is, aki a főszerkesztő mondatát nem kommentálta, viszont arról beszélt, hogy további fejlesztések várhatóak, bővíteni akarja a szerkesztőséget, és már tárgyal az új főszerkesztő kinevezéséről, igaz, nevet nem említett – számolt be a Hvg.hu.

A Vs.hu közleményt adott ki, amelyből kiderül: “Szeptember 1-vel távozik a főszerkesztő, de októberig még segít az ügyvezetőnek. Utódját hamarosan kinevezik. Kerényi György egy évvel ezelőtt alapítóként csatlakozott az online hírportált létrehozó csapathoz és a szerkesztőség felépítése, valamint a működés üzemszerű beindítása után most távozik. Döntését azzal indokolta, hogy a vs.hu jövőjéről alkotott elképzelései néhány ponton eltértek a vezetőség által megfogalmazott távlati céloktól.”

vs.hu

A Vs.hu tavaly november elején 25 fős szerkesztőségi stábbal indult. A híreket formabontóan tálaló hírportál az utóbbi hónapokban 60 és 110 ezer közötti egyedi látogatót ért el a Gemius adatai szerint, de az utóbbi hetekben – főleg a lap vb-oldalának köszönhetően – jelentős mértékben megugrott az olvasottsága.
(BrandTrend)