Kategória: Aktuális.

Az Arenim Technologies AB. frissen kinevezett értékesítési igazgatója, Rácz Tamás több mint tízéves szakmai tapasztalattal rendelkezik telekommunikációs és informatikai háttérrendszerek, termékfejlesztés, valamint vállalati és lakossági értékesítés területén. A szakember kinevezését megelőzően a Procomp Telecom Kft.-nél és a Business Telecom Nyrt.-nél töltött be üzletfejlesztési, termékfejlesztési és értékesítési vezetői pozíciókat. Jelentős szakmai tapasztalata és kapcsolatrendszere, valamint innovatív piaci megoldásai és szervezetfejlesztési munkája jelentős mértékben járultak hozzá ahhoz, hogy megtöbbszörözze az értékesítési eredményeket korábbi munkaadóinál. A CryptTalk, amelynek révén az Arenim Technologies a 2014-es Innovációs Tech Show leginnovatívabb cége, a kelet-közép-európai régió legjobb pénzügyi-technológiai startupja és legjobb fejlesztői csapata lett, ezekre a tapasztalatokra alapozza majd hazai piacépítését.

Racz_Tamas_Arenim_Technologies_CryptTalk

Kun Szabolcs, aki mostanáig az első számú operatív vezető szerepét töltötte be, vezérigazgatóként, illetve júliustól a társaság igazgatóságának elnökeként folytatja munkáját. Dr. Hegyi Gábor, aki az Arenim Technologies AB. pénzügyi befektetője, az ENERGEN csoport igazgatóságának tagja, mostantól pénzügyi igazgatóként vesz részt az Arenim megújult menedzsmentjének munkájában.

Az értékesítési terület megerősítése az idén tavasszal végrehajtott 300 ezer euró friss tőkebefektetéssel összhangban történik, amely lehetővé teszi azt, hogy az Arenim telefon-lehallgatás ellen védelmet nyújtó megoldása, a CryptTalk lendületet vehessen a magyar piacon, illetve a piaci igényekkel a jövőben is folyamatosan lépést tartva fejlődhessen. Ennek részeként az Arenim a CryptTalk fejlesztői csapatát mostantól folyamatosan új szakemberekkel bővíti.
(BrandTrend)