Kategória: Aktuális.

A nemzetközi értékesítési szakember Magyarország mellett Oroszországban, Romániában és Lengyelországban szerzett vezetői tapasztalatokat. Három éve vezérigazgató-helyettes pozícióból segíti a legrégibb magyar tulajdonban lévő élelmiszeripari vállalatot. Érkezése óta megsokszorozódott a Buszesz export forgalma.

A Buszesz Zrt. közel 150 éve foglalkozik élelmiszeripari termékek – ásványvizek, saját márkás energiai- és üdítőitalok valamint ecetek – gyártásával. A belföldi és a multinacionális hálózatok magyarországi polcain túl, mára több mint 24 országban vásárolhatóak meg termékeik, a cég export forgalma az elmúlt 3 évben 130%-kal növekedett. A társaság igazi exportsikere az energiaitalok térhódítása, amelyeket Dunai András korábbi munkájának eredményeként ma már Európán kívül közel-keleti illetve ausztrál piacon is sikerrel forgalmaznak.

Dunai_Andras

Dunai András közgazdász és nemzetközi üzleti kapcsolatok szakon szerzett diplomát Moszkvában, ahol hadiipari és pénzügyi szolgáltatási területen szerzett vezetői tapasztalatokat, majd nyolc éven keresztül magyar élelmiszeripari termékek oroszországi bevezetésével és a helyi termelés megszervezésével foglalkozott. Dunai András egyike azon kevés magyar szakembernek, akik vezetői tapasztalatukat a FÁK országaiban szerezték meg. A Buszesz Zrt. exportjának további növekedését célzó vezető nagy tapasztalatokkal rendelkezik az FMCG szektorban, korábban az Hell Energy és a Rauch Magyarország valamint a Globus exportértékesítési igazgatója volt.
(BrandTrend)