Kategória: Aktuális.

A verseny szervezője, az Árukereső.hu fontosnak tartja évről évre bemutatni a minőségi e-kereskedelmi vállalkozásokat és a magyar online piactér töretlen fejlődését, ezzel is növelve az internetes kereskedelembe vetett bizalmat.

A megmérettetésben olyan Magyarországon bejegyzett gazdasági társaságok vehetnek részt, amelyek online kiskereskedelmi tevékenységet folytatnak.

A Minőségi kategóriában induló boltok minősítését azok az internetes felhasználók határozzák meg, akik a játék időszaka alatt valóban vásárolnak az adott webáruházban, majd kitöltenek egy online kérdőívet, melyben értékelik a boltot, a rendelés menetét, a kiszállítást, illetve egyéb más, a vásárlási élményt meghatározó jellemzőt. Az ő értékeléseik összesítése alapján kerülnek ki a kategória győztesei, valamint az Ország Boltja.

A Népszerűségi kategóriában induló áruházakra 2014. július 14-től október 2-ig bárki szavazhat a www.orszagboltja.hu oldalon.

A kategória díjak és az Ország Boltja díj átadására egy nagyszabású gálaest keretén belül kerül sor 2014. október 9-én. A 2013-as gáláról készült fotók és videók megtekinthetők a www.orszagboltja.hu oldalon.
(BrandTrend)