Kategória: Aktuális.

Szabó Gabriella 1995-ben lett étteremvezető Nyíregyháza első McDonald’s éttermében, amelyet 1996 óta már saját vállalkozásában üzemeltet. A régi Nyírfa Áruházban működő étterem sikereit követően az üzlet 2006-ban McCaféval is bővült. A második McDonald’s éttermet már tulajdonos-üzemeltetőként nyitotta meg 2001-ben a Bujtosi városligetben. A vállalat által tervezett és épített önálló épületben kerttel, játszótérrel, tágas terasszal várja a vendégeket. A két étteremben ma közel 100 főt foglalkoztat, egyharmadukat diákmunkásként. A két étteremben évente hozzávetőleg másfél millió vendég fordul meg.

Golden Arch Awards - On-Stage

A vállalat emblémájának Arany Íveit (Golden Arches) idéző díj a legnagyobb presztízsű szakmai elismerés, amelyet egy McDonald’s franchise partner kaphat. A díjra érdemeseket a McDonald’s rendszeréből minden alkalommal több mint 110 országból, több mint 3600 franchise átvevő közül választják ki. A 36 idei díjazott 24 országból került ki, és a nemzetközi hálózat közel 3600 franchise átvevőjének 1%-át képviseli. A Golden Arch Award a fáradhatatlan összpontosítást, a vendégek kiszolgálása iránti elkötelezettséget, a kiemelkedő közösségi szerepvállalást, a munkáltatóként nyújtott kivételes teljesítményt, valamint a pozitív márkakép és a márka iránti bizalom eredményes építését hivatott elismerni.

Szabó Gabriella elmondta, hogy sikerének titkát „az éttermekben folyó összetartó, egymást segítő, támogató csapatmunkában” látja, s vallja, hogy „a leghálásabb feladat és a legfontosabb befektetés az éttermekben dolgozó kollégák képzése és motiválása”.
(BrandTrend)