Kategória: Aktuális.

Már nyolcadik alkalommal rendezik meg idén a MasterCard Balaton Sound fesztivált Zamárdi szabad strandján, július 10-13. között. A tavalyi nagysikerű E.ON Hajtóerőmű után az E.ON ismét jelen van a rendezvényen, azzal a céllal, hogy a fiatalok közvetlen energiához kapcsolódó élményszerzésén keresztül hívja fel a figyelmet az újdonságokra, az okosenergia használatára otthon, az irodában vagy akár a közlekedésben, illetve hogy bemutassa a fenntartható és környezetkímélő megoldásokat, ezen keresztül építve a fiatalok ezirányú tudatosságát.

sound_élménykerék

Akárcsak az elmúlt két évben, idén is újszerű, látványos installációval van jelen az E.ON a rendezvényen, a fesztivál ideje alatt különleges közösségi élményekkel várják a látogatókat. Az E.ON Fun Cityben található Élménykerekek meghajtásával a fiatalok az idei évben saját energiájukkal közösen járulnak hozzá az élmények megvalósulásához: minden mozdulattal Élményáramot generálhatnak az E.ON-hoz látogatók. Ha az Élményáramot sikeresen feltöltötték, meglepő élmények várnak a fesztiválozókra.

sound_eon_funcity2

Az élményteremtés mellett a jövő intelligens energiafelhasználásába is betekintést nyerhetnek a látogatók: az E.ON elektromos autói Zamárdiban közösségi taxiznak ingyenesen, a játékokban legjobban teljesítők jó időben az E.ON elektromos hajóin sétahajózást nyerhetnek, ezen kívül a fesztiválozók betérhetnek egy „Smart Home-ba” is, ahol az energia okos felhasználásával egy innovatív energetikai szabadulós játék részesei lehetnek.
(BrandTrend)