Kategória: Aktuális.

A magyar idő szerint délután 4-kor kezdődő élő finálé show sztárvendége az angol futball-legenda, David Beckham lesz. A közvetítés során David Beckham kérdésekre válaszol, megosztja az idei tornával kapcsolatos meglátásait és az adidas Predator cipő kiadásának 20. évfordulója alkalmából feleleveníti pályafutásának azon szakaszát, amelynek során ebben a cipőben játszott.

A Layla Anna-Lee és Hugh Wizzy  által vezetett show-k szurkolók millióit hozzák közelebb az adidas futball legendákhoz, lehetőséget kínálva, hogy a drukkerek reagáljanak a riói pályán zajló eseményekre. A közvetítéssorozat olyan futballsztárok szereplésével kísérte végig a világbajnokságot, mint Cafu, Fernando Hierro, Patrick Vieira és Kaká.

TheDugout_Beckham_hero_4

A Dugout fináléjában az adidas miCoach okoslabdáját is tesztelik. A miCoach-ba épített szenzorok révén ugyanis mérhető a labda sebessége, íve, röppályája, és forgása. A fináléban látható teszt során Kaká próbálja megdönteni Patrick Vieira 111 km/h rúgását.

A közvetítés során emellett beszámolnak a FIFA Interaktív Világbajnokság végeredményéről is, aminek keretében a múlt héten új világbajnokot hirdettek a Cukorsüveg-hegyen.

A show a YouTube-on és az adidas közösségi csatornáin lesz látható 2014. július 12-én magyar idő szerint délután 4 órától az alábbi linken: https://www.youtube.com/watch?v=PNgG5wtBZdI.
(BrandTrend)