Kategória: Aktuális.

A privát jet szolgáltatásokat a Wijet Cessna Citation Mustang típusú gépekkel működteti, közel 1200 francia és nemzetközi repülőtérre tud fel- és leszállni. Az utasok saját indulási idejüket is megválaszthatják, nincsenek becsekkolási formalitások, és a beszállás is azonnali. Az érkezési reptéren az utasok poggyászukkal együtt hagyhatják el a gépet.

AF_PrivateJet

Az utazás a lehető legkényelmesebb körülmények közt – négy bőrfotellel ellátott privát kabinban – történik. Két ülés 140 fokban hátradönthető, amely ideális a repülés alatti pihenésre. A személyes csomagok tárolására – a gép első és hátsó részében – 1,6m3 terület áll rendelkezésre. A fedélzeten alkoholos és mentes italok, exkluzív francia sütemények és egy ún. „ebédcsomag” várja az utasokat. Napilapok, magazinok, érintőképernyős tabletek, műholdas telefon szolgáltatások szintén elérhetők a fedélzeten. Ezen felül, akik ezt a szolgáltatást igénybe veszik, növelhetik mérföldjeik számát a Flying Blue törzsutas programban.

AF_PrivateJet2

Az utazás minden szakaszában az Air France La Première kísérője rendelkezésre áll. A kísérő a repülőgép ajtajában várja az utast, és limuzinnal szállítja a hosszútávú járathoz. Ha az utas úgy kívánja, természetesen a La Première Lounge-ban is eltöltheti a rövid várakozási időt, ez a legexkluzívabb az összes Air France váró közül. A poggyászok biztonságos szállításáért az Air France felel, a becsekkolás és a biztonsági ellenőrzés a reptéren egyszerűbb és a beszállás a hosszú távú járatra is rövidebb.
(BrandTrend)