Kategória: Aktuális.

A 2014-es FIFA világbajnokság negyeddöntős szakaszához érve, a statisztikák azt mutatják, hogy az adizero f50 vezeti a góllövő listát a futballcipők között, mivel az azt viselő játékosok összesen 41 gólt lőttek eddig a torna során. A világbajnokság legjobb kilenc góllövő játékosa közül hat játszik adizero f50-ben, olyanok, mint a kolumbiai csapat játékosa, James Rodriguez, aki öt gólt lőtt eddig, és az adidas által készített, a világbajnokságok legjobb góllövőinek szánt Aranycipőre is esélyes, Leo Messi, aki négy gólt szerzett, Thomas Müller ugyancsak négy góllal, Robin an Persie, Arjen Robben és Karim Benzema (mindhárman három gólt lőttek).

adizero f50_world_cup

A világbajnokság újdonsült sztárja viharos sikert aratott eddig, a kolumbiai labdarúgó-válogatott mindhárom csoportmérkőzésén szerzett találatot, majd az Uruguay elleni duplázásával eddig öt gólt rúgott a torna során. Rodriguez a világbajnokságon eddig 15 alkalommal lőtt kapura, ebből 14-szer talált be, két alkalommal adott gólpasszt és háromszor lett a meccs embere.

Az adizero f50 azonban nemcsak a gólok tekintetében vezeti a listát. Arjen Robben vezette eddig a legtöbbször a labdát az ellenfél területén (10 alkalom), Leo Messi szállította a labdát a legtöbbször a az ellenfél területére (21-szer) és Karim Benzema talált a legtöbbször a kapuba (19-szer).
(BrandTrend)