Kategória: Aktuális.

A szakember több mint egy évtizede tevékenykedik a hazai és nemzetközi e-kereskedelmi szektorban, de komoly tapasztalattal rendelkezik az online értékesítés, valamint a tartalomszolgáltatás területén is. Ügyvezető igazgatóként Palocsay-Zubor Géza elsősorban az apróhirdetési portál további kereskedelmi és szolgáltatási fejlesztésén munkálkodik majd.

Palocsay-Zubor.Geza.Jofogas.hu.2014.07.01

Palocsay-Zubor Géza a Sanoma Budapest kiadó hirdetési igazgatójaként az értékesítési stratégiáért és az árbevételek optimalizálásáért felelt éveken át, majd az Árukereső.hu e-kereskedelmi cégnél két területen is bizonyított: értékesítési igazgatóként öt országban felügyelte a sales tevékenységeket, operatív igazgatóként pedig a napi működést irányította. Ezt követően rövid kitérő után csatlakozott a Schibsted Hungary csapatához.

Palocsay-Zubor Géza elődje, Budai László egy londoni székhelyű nemzetközi vállalatnál ügyvezetőként folytatja pályafutását.

A Schibsted Classified Media a világ 29 országában közel 7000 főt foglalkoztat. Magyarországon a Jófogás.hu mellett a skandináv médiacég üzemelteti a Használtautó.hu oldalt is. A magyar piaci jelenlét kiemelten fontos a vállalat számára, amelyet a folyamatos bővítések, valamint a szolgáltatások állandó fejlesztése is jelez.
(BrandTrend)