Kategória: Aktuális.

A reklám érdekessége, hogy a nemzetközi kampányt kiegészítve a spot második felét a hazai Adamsky reklámügynökség készítette. A mai napon kezdetét vette a kampány második része, amelynek keretében a Pepsi nyári nyereményakcióját harangozzák be.

A kampánnyal, amely minden szempontból komplexnek tekinthető, a TV spot mellett fesztiválokon és budapesti helyszíneken is találkozhatnak a járókelők, emellett pedig egy kupakgyűjtő akció keretében garantált ajándékokkal lehetnek gazdagabbak a vásárlók. Három darab Pepsi termék kupakjának beváltása esetén garantáltan egy 0,33 literes dobozos Pepsit, 6 darab kupak beváltása esetén egy 77g-os Lay’s chipset kapnak a vásárlók, 20 db kupak beváltásáért pedig egy egyedi, sötétben világító FUNBALL labda jár.

messi pepsi

Az EFOTT-on debütál, de később a Campus fesztiválon, valamint Budapesten is várja a közönséget a Pepsi FUNBALL Aréna, amely egy 10 méter hosszú és 3 méter magas installáció és a résztvevők futball tudását teszteli egy érdekes játék keretében. Az egyedi installáció hazánk első zenélő és világító fala, amely kimondottan a focizás élvezetére helyezi a hangsúlyt, hiszen a játékosok a kijelölt pontok eltalálásával komponálhatnak zenét az egyes zenei alapok összeállításával, amelyet a fal különböző fényei is kísérnek, igazi parti hangulatot teremtve a helyszínen. Ráadásul a Pepsi figyelt a biztos sikerélményre, hiszen a zeneszámokat egyedileg a FUNBALL Aréna számára szerezték olyan ismert zeneszerzők, mint DJ Superstereo, Mongoose, 9b0, Monkeyneck, Eslie Sunbabiez, valamint Iamyank.

Ugyancsak találkozhatnak majd Budapesten, valamint a fesztiválokon is a járókelők a Pepsi FUNBALL Team tagjaival is, akiket a legjobb hazai freestyle focisták közül kért fel a Pepsi arra, hogy bemutatókkal és oktatással szórakoztassák az érdeklődőket, hiszen a Pepsi FUNBALL egyes állomásain az amatőrök és profik egyaránt érdekes trükköket tanulhatnak majd tőlük. A Pepsi FUNBALL aktivitásait a nyár folyamán végigkísérik majd a kampány arcai Dukai Regina és Istenes Bence is, akikkel így találkozni lehet majd az Budapesten és az EFOTT-on is, ráadásul az egyes állomásokon további meglepetésekkel kedveskedik majd a Pepsi a járókelőknek.
(BrandTrend)